4.4.2013

CrossiBlogi Shoppi - kauppapaikka junnucrossareille

Olemme laajentaneet CrossiBlogin palveluita tänään kauppapaikalla. kauppapaikan kautta on mahdollista tilata mm. tarroja pyöriin ja autoihin, Ajopaitojen painatuksia, varikkovaatetta, varaosia, renkaita, öljytuotteita sekä muita tarpeellisia tarviketta.

Shopin valikoima on rajattu puhtaasti pikkupyöriin, eli 50cc, 65cc ja 85cc pyörien tarvikkeisiin. Pidämme kauppapaikassa siis samaa linjaa kuin uutisoinnissa.

Myyntiin on otettu vain sellaisia tuotteita joista meillä on omakohtaista kokemusta, esimerkiksi Meteorin ja wertexin mäntiä tiimimme kuljettajat ovat käyttäneet vuoden verran. Dunlopin renkaita ja Rockoilin öljyjä tiimikuskimme ovat käyttäneet koko talven. Sama homma Esjotin, minon, novikin ja muiden myynnissä olevien tuotteiden kanssa. Tarkoituksena on jatkaa samalla linjalla uusien tuotteiden kanssa. Tuotteet pyritään aina koekäyttämään tiimikuskiemme toimesta ennen kuin otamme tuotteet myyntiin.

Näin alkuvaiheessa tuotevalikoimamme on vielä aika suppea ja varastossa ei kauheasti ole tavaraa,  kesään mennessä valikoima laajenee jonkun verran ja varastotilanne paranee huomattavasti.

Valtaosa kauppapaikan tuotteista on myös sellaisia joita kuljetamme mukana autossa, joten jos treeneissä, kisoissa tai leireillä tulee akuuttia tarvetta niin kannattaa tulla kysymään löytyisikö meiltä tarvittavia osia.

 

CBR-shoppi-05