6.3.2013

Ennätysmäärä Suomalaisia junnuja lähdössä EM-kisoihin

Hollannissa Heerden radalla ajetaan Suomen lohkon ensimmäinen junnujen Euroopanmestaruussarjan kilpailu huhtikuun 7. päivä. Tämänhetkisen tiedon mukaan kilpailuihin on lähdössä ennätyssuuri määrä suomalaisia junnuja. Kilpailuihin on ilmoittautunut tämän päivän tilanteen mukaan kaksitoista kuljettajaa, joista yksi EMX65 -luokkaan ja 11 EMX85-luokkaan.

Ilmoittautuneet:

 • Hietasalo Veeti
 • Hilden Otto
 • Kettunen Ere
 • Kurvinen Aleksi
 • Murto Matias
 • Mäkelä Joni
 • Näppi Joonas
 • Nyqvist Antti
 • Pekkarinen Tatu
 • Räsänen Valtteri
 • Savaste Kim
 • Weckman Emil (EMX65)

Junnujen Euroopanmestaruussarjan toinen osakilpailu ajetaan 5.5.2013 hyvinkään vauhtipuistossa. Moottoriliitto on pyytänyt kilpailuun osallistumisesta kiinnostuneita Suomalaisia ennakkoilmoittautumaan kilpailuun, että tiedetään kuinka paljon suomalaisia olisi kilpailuun osallistumassa. Kilpailuun on ennakkoilmoittautunut noin 30 kuljettajaa.

Euroopanmestaruussarjan seuraavat kilpailut pidetään Tanskassa Hedelandessa 19.5,  Saksassa Bielsteinissä 9.6 ja Tanskassa Randersissa 7.7.