9.1.2013

Osallistuminen EM-kilpailuihin

Kesällä 2013 ajetaan Suomessa EMX65 ja EMX85 -luokkien osakilpailu Hyvinkään vauhtipuistossa. Kaikkien kilpailuun haluavien tulee hommata erillinen kilpailunumero ja UEM kilpailulisenssi ennen kilpailua. Kilpailua varten tarvitaan sekä Suomen Moottoriliiton myöntämä kuljettajalisenssi, että UEM:n lisenssi.  UEM:n lisenssi maksaa EM65 ja EMX85 -luokan kuljettajille 60€ kertalisenssinä ja 80€ vuosilisenssinä.

Lisenssin lisäksi kukin kuljettaja tarvitsee UEM:n myöntämän kilpailunumeron. Kilpailunumero EMX85 ja EMX65 -luokissa on väliltä 400-599. Kilpailunumerot varataan Suomen Moottoriliiton kautta.

Sekä lisenssin ostaminen, että numeroiden varaaminen onnistuu ottamalla yhteyttä Suomen Moottoriliitto Ry:n ajajalisensseistä vastaavaan Sirpa Räsäseen tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen office@sml.slu.fi. Sähköpostissa tulee mainita kuljettajan nimi, luokka ja toivottu kilpailunumero. Kannattaa myös mainita yksi tai useampi vaihtoehtoinen numero siltä varalta, että ensisijaisesti toivottu numero on jo varattuna.