8.1.2013

Motorengas ja Matias Murto yhteistyöhön kaudelle 2013

Motorengas ja Matias Murto 2013

Motorengas ja Matias Murto ovat tehneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2013. Matias  Murto on nuori 12-vuotias motocrosskuljettaja Nurmijärveltä. Kaudella 2012 Matias voitti Sinisaloliigan mestaruuden  MX  C/B luokassa ja kaudella 2013 hän ajaa Euroopan Mestaruussarjaa ja Suomessa MX  C/A luokkaa.

Talvikauden harjoittelussa Matias käyttää Motorenkaan oman tuotannon nastarenkaita ja kesän kilpailukaudella  hän ajaa Motorenkaan maahantuomilla Goldentyren renkailla.

Jari Ourilan mietteitä
Halusimme joukkoomme nuoren kuljettajan jolla on jo hyviä saavutuksia, mutta mahdollisuus ja motivaatio maailmanluokan crossariksi.
Tavattuani Matiaksen näin kuinka motivoitunut ja innostunut nuori mies hän on, ja kuinka koko perhe tukee häntä motocross urallaan. Olen hyvillä mielin siitä että valitsimme hänet yhdeksi kilpakuljettajistamme, ja usko Matiakseen on korkealla.

Matiaksen mietteitä
Olen tosi iloinen, että saan tehdä yhteistyötä Motorenkaan kanssa. Goldentyren renkaista minulle ovat jo tuttuja ja mieluisia pehmeänradan renkaat GT280 Tsunami ja GT540 . Odotan innolla pääseväni ajamaan ja kokeilemaan myös muita Goldentyren renkaita.  Motorenkaan tuotteisiin pääset tutustumaan kanssani MP 13  messuilla.

Yhteystiedot
www_cb.motorengas.fi
www_cb.goldentyre.com
www_cb.matiasmurto.com