31.12.2012

Joonas Näppi Adrenalin Arenalla

JN Motorsportin kuljettaja Joonas Näppi kävi Virossa Adrenalin Arenalla ajamassa Adrenalin Arena Cupin toisen osakilpailun. Ohessa Joonaksen mietteet kilpailusta.

Saavuimme Adrenalin Arenalle jo kilpailua edeltävänä iltana, että pääsisin hiukan tutustumaan rataan ennen kilpailua. Oli todella hyvä että pääsin etukäteen tutustumaan rataan, koska edellisen käyntini jälkeen rata oli muuttunut monesta kohdasta.

Perjantaina aika-ajot menivät hyvin ja olin aika-ajojen viides.

Molemmissa erissä myöhästyin lähdöissä ihan pikkusen ja sen myötä ekaa kierrosta ajettiinkin porukan keskivaiheilla. Ensimmäisessä erässä nousin koko erän ajan ja olin maalissa viides. Toisessa erässä kaaduin ensimmäisellä kierroksella hitaassa kurvissa ja jäin sen myötä joukon hännille. Kisan kuluessa onnistuin nousemaan ihan hyvin ja maalissa olin seitsemäs. Totalissa olin viides.

Kilpailun jälkeen ja lauantaina aamupäivällä vielä harjoittelin hallilla ja sitten kiiruhdimme tallinnaan että ehdimme laivaan.

JN Motorsport / Joonas Näppi