2.12.2012

Motocross Gaala 1.12.2012

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vantaalla Viihdekeskus Flamingossa vietetiin lauantaina illalla Motocrossin liigakauden päätöstilaisuutta.

Ohjelma aloitettiin jakamalla kaikille paikalle saapuneille MX65-luokan kilpailijoille mitalit. Seuraavaksi MX65-luokan kärjelle jaettiin palkinnot. MX65-luokan kärkikolmikon muodostivat Emil weckman, Kasper Kangasniemi ja Samuli Puhakainen.

MXC/C ja MXC/B -luokassa jaettiin pokaalit kolmen kärjelle ja mitalit lopuille kymmenen parhaan joukossa olleille. MXC/C -luokan kärkikolmikon muodostivat Joonas Näppi, Aleksi Kurvinen ja Santeri Keränen. MXC/B -luokassa kärkikolmikon muodostivat Matias Murto, Patrik Aho ja Peetu Aalto.

Kaudella 2012 kilpailtiin luokkien sisällä Honda CRF-150 paremmuudesta. Palkintojenjakotilaisuudessa jaettiin palkinnot myös Honda CFR-150 kuljettajille. MXC/C-luokasa palkinnon sai Eetu Leppänen, MXC/B:ssä Kasper Kulmala, Veikka Mattila ja Jonen Katila. MXC/A -luokassa palkittiin Teemu Kinnari, Toni Koskinen ja Matias Peippo.

Onnittelut kaikille palkituille!