17.11.2012

Kim Savaste KTM Motorsportin riveihin

Suomen lupaavimpiin motocross-junioreihin ehdottomasti lukeutuva Kim Savaste, 12, jatkaa myös tulevalla kaudella KTM:llä. Savaste ajaa KTM Motorsport Finland tiimissä ja nuorukainen tullaan näkemään tositoimissa myös kotimaassa.

Savasteen päätavoite on EM- ja Saksan ADAC-sarjoissa, mutta KTM-pilotti tullaan näkemään myös C/A Suomen Cup kilpailuissa mahdollisimman useasti, kilpailukalenterista riippuen.

”Meille KTM:llä on ensiarvoisen tärkeää, että voimme olla mukana tukemassa Kimin tavoitteellista matkaa kohti ammattilaisuraa. Savasteilla on loistava kokonaisuus kasassa ja realistiset edellytykset nousta aina huipulle asti”, toteaa tyytyväinen KTM Nordicin toimitusjohtaja Jaro Sihvonen.

www_cb.kimsavaste.com
www_cb.ktm.com
www_cb.facebook.com/ktmnordic