13.10.2012

Patrik Aho ja kauden vihoviimeinen kilpailu

Kauden vihoviimeinen kilpailu ajettiin Siilinjärvellä sateen piiskaamalla Hamulan radalla.

Patrik ajoi Kouvolan Motocrossin ykkösjoukkueessa Elias Vanhalakan ja Toni Käyhdyn kanssa.Harjoituksissa Patrikille 8.nneksi nopein kierrosaika vaikkakin treenien puolen välin paikkeilla takajarru lakkasi toimimasta tyystin.Ensimmäiseen erään jarru saattiin korjattua,ja kohtalaisen startin jälkeen Patrik ajoi parin kierroksen ajan seitsemäntenä,kunnes ongelmia alkoi kerääntyä.Kannentiiviste petti ennen erän puoltaväliä vieden parhaan terän pyörästä ja kuskikin oksensi kerran erän aikana.Maalissa kuitenkin sija 11.

Erätauolla tiiviste ehdittiin vaihtaa ja toiseen erään vaihdettiin vielä kauharengas alle paremman pidon toivossa.Tokan erän startista noin sijalla kymmenen,vaikeuksien kuitenkin jatkuessa.Nyt oli vaihteiston vuoro temppuilla,ja myöskin kytkin alkoi luistamaan joten 13.sija maalissa oli ihan ok suoritus.Joukkueen loppusijoitus oli kunnioitettava 6.sija.

Kausi päättyi tylysti tekniikkamurheiden saattelemana,mutta nyt vedetään hetki henkeä,laitetaan pelit kuntoon ja aloitetaan valmistautuminen ensi kauteen C/A-luokassa.

Patrikaho.com