9.10.2012

Aatu Linnakallion kuulumiset Joukkuekilpailusta

Siilijärvellä oli märkä päivä.

Lähdin Siilijärvelle hyvin mielin. Harjoituksissa yritin katsella rataa. Rata oli harjoituksissa haastavassa kunnossa. Olin harjoituksissa kolmaskymmenes.
Ensimmäiseen erään lähdin hyvinmielin. Ensimmäisen erän lähtö onnistui huonosti kun kilpakumppanin pyörä jäi kiinni minun pyörään mutta se irtosi nopeasti enkä edes kaatunut. Nousin nopeasti sijalle 14. Sitten tein pienen virheen ja tipuin sijalle 16. Mutta nousin takaisin sijalle 14. Maalissa olin sijalla 14.

Toisen erän lähtö onnistui huonosti. Olin erän alussa sijalla 15. Nousin erän kuluessa sijalla 14. Sitten kaatusin ja tipuin sijalle 16. Nousin viimeisellä kierroksella sijalle 15. Olin maalissa sijalla 15.

Meidänykkös joukkue oli sijalla 6 ja kakkosjoukkue sijalla 9. Minä ajoin kakkosjoukkueessa.

Aatu Linnakallio #210