4.10.2012

Youthstream ja Honda julkistivat Eurooppalaisen CRF150R sarjan

Youthstream ja Honda ovat yhdessä sopineet Honda CRF150R euroopanmestaruussarjan perustamisesta. Sarja tullaan ajamaan FIM MX1 ja MX2 kilpailujen yhteydessä. Kilpailuja tulee olemaan maksimissaan kahdeksan ja sarja on tarkoitettu 11-14 vuotiaille. Sarjassa ajetaan vain Hondan CRF150R -pyörillä. Kilpailuissa kukin kuljettaja ajaa Hondan toimittamalla pyörällä, eli omaa pyörää ei tarvitse kisoihin kuskata.

Sarjan konsepti on hyvin yksinkertainen, Honda huolehtii pyörien toimittamisesta kilpailuihin, pyörien huoltamisen kilpailussa ja kilpailujen välillä. Kilpailuissa kulkee mukana myös valmentaja, joka seuraa kuljettajien edesottamuksia kilpailuissa ja pyrkii auttamaan kuljettajia kehittymään paremmiksi kilpailijoiksi.

Sarjan avulla pyritään löytämään nuoria lahjakkuuksia ja luomaan heille mahdollisuus kasvaa ja kehittyä Motocross ammattilaisiksi. Osana tätä tavoitetta Honda tarjoaa Honda 150 euroopanmestaruussarjan voittajalle mahdollisuuden kilpailla seuraavalla kaudella EMX250 luokassa Hondan tiimissä.

Ennen kauden alkua Honda tarjoaa sarjaan osallistuville kuljettajille mahdollisuuden osallistua harjoitusleireille ja kauden päätteeksi kuljettaja saa käyttämänsä Honda CRF150R -pyöränomakseen ilman erillistä maksua.

Virallinen tiedote löytyy Motocrossmx1.com -sivustolta

Honda CRF150R -sarjan ilmoittautumislomake

Honda CRF150R -sarjan kotisivut

Lähde Motocrossmx1.com