2.10.2012

Honda CRF150 cup mitalistit selvillä

Honda CRF150 cup on tämän kauden osalta saatu päätökseen.

Mäntyharjun C/A Suomen cup kilpailun ja Imatran viimeisen juniorimotocrossliigakisan jälkeen mitalistit ovat nyt selvillä.

CRF150 cupin palkintojenjako järjestetään Tampereen Supercrossin yhteydessä messuosastolla lauantaina 10.11.2012. Palkittavat kuljettajat (luokkien top 3) muistakaa ilmoittaa paikalle saapumisesta osoitteeseen:tommi.peltola@brandt.fi

C/C:

  1. Eetu Leppänen

C/B

  1. Kasper Kulmala
  2. Veikka Mattila
  3. Jonne Katila

C/A

  1. Teemu Kinnari
  2. Toni Koskinen
  3. Matias Peippo

Honda CRF150R CUP on Hondan ja Oy Brandt Ab:n yhteistyössä ylläpitämä sarja, jossa tulevaisuuden junnukuljettajat osallistuvat cuppiin Honda CRF150R-kalustolla. Suosittu Honda CRF150 Cup ajettiin kaudella 2012 kaikissa C-sarjoissa (C/C, C/B ja C/A), ja siihen pystyivät osallistumaan kaikki kilpailulisenssin ja Honda CRF150R -pyörän omistajat.

Kaudella 2012 pistelaskussa olivat mukana C/C- ja C/B-luokissa Motocross-liigakisat ja C/A-luokassa Suomen Cupin kisat.