26.9.2012

CrossiBlogi tiimin kuulumiset Imatralta

Imatran erittäin hienolla, uudella, radalla kilpailtiin kauden viimeinen Sinisaloliigan kilpailu. Aamulla tihkutti vettä, harjoitusten alkuun sää parani ja päivä saatiin ajaa erittäin hienossa säässä.

Tällä kertaa arpaonni sijoitti Jamin ja Samulin saman ryhmään. Treeneissä Jamilla tuli tekninen ongelma kisapyörään, joten kilpailuun piti lähteä harjoituspyörällä. Ensimmäisessä erässä molemmat kuskit saivat hyvät lähdöt ja sijoitus ensimmäisen kierroksen jälkeen oli molemmilla kympin sakissa. Lopulta hienon kilpailun jälkeen Samuli oli neljäs ja Jami viides.

Toisessa erässä Jamilla oli pikkusen epäonnea, ensin alussa edelläajavan pyörästä lensi iso kivi kainaloon ja sen jälkeen tuli vielä kaatuminen. Epäonnen myötä sijoitus kympin sakissa putosi 20. tienoille, lopulta Jami oli muutaman hienon ohituksen jälkeen maalissa sijalla 14. Imatran kilpailu oli kokonaisuutena Jamin kauden paras kilpailu.

Toisessa erässä Samuli oli lähdöstä saakka viiden sakissa ja kävi usean kierroksen ajan kovaa kilpailua Aatu Linnakallion kanssa toisesta paikasta. Lopulta Samuli löysi ohituspaikan ja pääsi Aatusta ohi ja oli maalissa toisena.

Totalissa Samuli oli kolmas ja Jami yhdeksäs.

Otolla Kilpailu sujui mukavasti molemmissa erissä. Toisen erän lähdössä Otto otti holet ja sai palkkioksi kauden ensimmäisen KTM Holeshot Award -palkinnon.

Nyt on saatu pitkä ja vaiherikas kausi päätökseen. Kaikkien kuskien tulokset ovat kehittyneet kauden aikana postiivisesti ja tästä on erittäin hyvä lähteä valmistautumaan kauteen 2013.

Team CrossiBlogi haluaa vielä kiittää kaikkia kilpakumppaneita, huoltajia, Tukijoita ja muita matkassa mukana olleita kaudesta 2012!

Team CrossiBlogi tiedotus