25.9.2012

Matias Murto voitti Sinisaloliigan C/B 85 luokan mestaruuden 2012

Sinisaloliigan kuudes ja viimeinen osakilpailu ajettiin 22.9.2012 Imatran Kurkvuoren motocrossradalla, joka on jälleen kilpailukunnossa monen vuoden tauon jälkeen. Syksyinen keli oli suosiollinen junioreiden kisapäivänä ja uusittu rata loi mahtavat puitteet kilpailulle.

Sinisaloliigan  päätöskisaan Matias lähti takaa-ajoasetelmasta sarjan toiselta sijalta 12 pisteen erolla sarjakärkeen.  Sinisaloliigan C/B 85 luokan kuljettajien mestaruus ratkeaisi vasta viimeisen kilpailuerän ruutulipun heilumisen jälkeen, koska pistetilaston sarjakärjessä ajavat  kuljettajat olivat arvonnan perusteella osuneet eri ryhmiin.

Ensimmäisessä erässä Matias sai hyvän lähdön sisälinjalta  ja tuli lähtömutkasta ensimmäisenä ulos saaden hyvin nopeasti 10 sekunnin etumatkan toisena tulevaan kuljettajaan. Erä sujui tasaisella ja varmalla ajolla johtoasemassa maaliin asti.

Toisen  erän lähtö onnistui myös hyvin ja Matias ajoi lähes tarkan kopion ensimmäisestä erästä.

Molempien kisaerien voitto Imatralla ja nousu C/B-luokan Sinisaloliigan loppupisteissä mestariksi oli hieno päätös kauden viimeiseen  liigakilpailuun.

”Ennen kisaa oli hyvä fiilis ja lähdin kisaan ilman suurempia odotuksia, mutta ajattelin, että vielä on mahdollisuus voittaa. Ajo kulki sujuvasti ja pyörä toimi hyvin, joten pystyin ajamaan varmaa ja tasaista ajoa.Oli mahtava tunne voittaa liigamestaruus.”

Menestyksekkäästä kaudestaan tukijoitaan kiittäen

Sinisaloliigan C/B 85 luokan mestari 2012

Matias Murto