24.9.2012

Miro Sihvonen ja Imatran kuulumiset

Kauden viimeinen MX125 liigakisa ajettiin sateisissa merkeissä.

Ensimmäistä kertaa Imatran uudella radalla ajamassa ollut Miro ei antanut jo yöllä alkaneen sateen häiritä. Ensimmäisessä erässä ajo kulki hienosti Miron kellottaessa erän nopeimman kierrosajan ja nousten kärkeen ohi Roni Salinin. Toiseksi viimeisellä kierroksella harmittava kaatuminen starttisuoran mutkaan pudotti Miron neljänneksi. Viimeisen kierroksen aikana Miro puristi ohi Kalle Rintamäestä ollen maalissa kolmantena Toni Holopaisen jälkeen, erän voitti Roni Salin.

Toisen erän alku oli lähes samanlainen Miron noustessa tasaisesti kohti kärkeä. Tällä kertaa Miro pysyi pystyssä ja tuli maaliin voittajana. Seuraavista sijoista käytiin kova kamppailu Salinin ja Holopaisen kesken Salinin vetäessä pidemmän korren. Totaalin toisella sijalla Miro voitti 125 liigan mestaruuden huomattavalla erolla toiseksi nousseeseen Kalle Rintamäkeen.

Kahden viikon kuluttua  ajetaan kerhojoukkue-SM Siilinjärvellä, jonne Miro on valittu edustamaan Vantaan moottorikerhoa toisessa isojen poikien joukkueessa.

- Miro Sihvonen Racing