23.9.2012

Tatu Junnolan kuulumiset Imatralta

Aamun harjotukset meni rataan tutustuessa.Rata oli hyvän tuntuinen.

Ekaan erään lähdin hyvillä mielin. Lähtö onnistui. Ajoin pitkään kolmantena, mutta puolessa välissä erää pyörästäni katkesi takaiskari. Onnekseni se ei katkennut hypyssä, koska siinä olisi voinut käydä huonosti. Jouduin keskeyttämään erän. Söi muuten miestä. Joutui vähän hammasta purra.

Toiseen erään lähdin voitokkain mielin kun eka erä harmitti vielä. Lähtö ei onnistunut tällä kertaa, mutta maaliin tulin kuitenkin viidentenä ja hyvä niin.
Kaudesta jäi hyvä mieli. Säilyin ehjänä ja sain paljon uusia kavereita, kiitos heille! Iskääkin pitää kiittää kun pyörä pelasi kauden moitteettomasti  ja äitikin kiersi kaikki kisat mukana vaikka ei uskaltanut radan reunalla ollakaan. Pikkuveli Onni fanitti sen minkä kerkesi.
Tatu Junnola #215 C/B