23.9.2012

Aatu Linnakallion kuulumiset Imatralta

Harjoituksissa katselin rataa eriä varten. Olin harjoituksissa viides.

Ensimmäiseen erään lähdin odottavin mielin, koska rata sopi minulle erittäin hyvin. Ensimmäisen erän startti meni aika huonosti mutta tähtäsin sisä mutkaan ja ohitin yli puolet kuskeista. Sitten nousin nopeasti sijalle 4. Tämän jälkeen kaatusin mutta pääsin nopeasti pystyyn ja lähdin sijalla 7. Nousin nopeasti sijalle 3 ja seuraavaksi lähdin jahtaamaan toisena ajavaa Tino Nuuttista. Viimeisellä kierroksella sain Tinon kiinni ja lähdin etsimään ohituspaikkaa. Tiesin pattisuoran olevan vahvin kohtani kurkvuoren radalla, joten laitoin kaikki peliin pattisuoralla ja se kannatti koska pääsin Tinon rinnalle. Ajoimme vähän aikaa rinnakkain ja sitten minä pääsin Tinosta ohi ja olin maalissa sijalla 2.

Toisen erän lähtö meni hyvin ja nousin nopeasti sijalle 2. Ajoin pitkään toisella sijalla mutta sitten Samuli Jokiniemi ohitti minut. Olin maalissa sijalla 3.

Olin totaalin toinen.

ONNITTELUT UUSILLE SINISALOLIIGAN MESTAREILLE!!!
Nyt suuntaamme katseemme ja mielemme kauteen 2013.

Aatu Linnakallio #210