2.9.2012

Blackseven Yamaha SH Racing tiimikuskien valinta toiselle kierrokselle

Syksyllä 2011 perustetun BLACKSEVEN YAMAHA SH RACING motocrosstallin tarkoituksena on tukea nuoria Suomalaisia motocrosslahjakkuuksia, joilla on kova oma halu menestyä ja kehittyä urheilijoina. Tallin taustalta löytyy mielenkiintoisampana nimenä jalkapalloammattilainen Sami Hyypiä, joka tunnetaan halustaan auttaa nuoria urheilulahjakkuuksia urheilulajiin katsomatta.

25 kuljettajaa kävi näyttämässä taitonsa heinäkuussa

BLACKSEVEN YAMAHA SH RACING motocrosstalli järjesti heinäkuun lopulla avoimen testitilaisuuden Jukka Pirisen yksityisellä radalla. Testin tarkoituksena oli kartoittaa potentiaalisia 85cc-luokan kuljettajia talliin kaudelle 2013. Testiin ilmoittautui 25 kuljettajaa.

Testitilaisuudessa kuljettajat antoivat näytteen ajotaidoistaan Tomi Konttisen, Antti Pyrhösen ja Ludde Söderbergin valvovan silmän alla.Kaikki kuljettajat osallistuivat myös henkilökohtaiseen haastatteluun, jossa kartoitettiin kuljettajien omia tavoitteita ja asennetta motocrossia kohtaan.

Jatkotestiin seuraavat kuljettajat 4.9.2012

Tarkan harkinnan ja analysoinnin jälkeen seuraavat kuljettajat on valittu jatkotestiin tiistaina 4.9.2012.

 • ·  Tomi Siro TamMC
 • ·  Toni Koskinen Kitee-MC
 • ·  Samuli Jokiniemi VMK
 • ·  Joonas Näppi HyMK
 • ·  Juho Kaitanen KuhMK
 • ·  Joel Kolehmainen KaMoKe (ei päässyt heinäkuun testiin)
 • ·  Kevin Ragnell JaMoKe (ei päässyt heinäkuun testiin)

  Valituille ilmoitetaan paikka ja tarkempi ajankohta henkilökohtaisesti. Testi suoritetaan Tomi Konttisen johdolla. Testissä on mahdollisuus kokeilla tallin tämän kauden YAMAHA YZ85 kalustoa.

  Jatkotestistä valitaan vielä avoimena oleva määrä kuljettajia, joille tarjotaan mahdollisuutta edustaa BLACKSEVEN YAMAHA SH RACING motocrosstallia kaudella 2013.

  Lisäksi kaikille heinäkuun testiin ilmoittautuneille järjestetään jatkossa mahdollisuuksia ohjattuihin yhteisharjoituksiin tallin toimesta ja heidän kehitystä seurataan, mahdollisina tallin tulevaisuuden kuljettajina.

Lisätiedot: Jani Mahlamäki jani@blackseven.fi 040-1546731

 

Blackseven Yamaha SH Racing tiedote 31.8.2012