29.8.2012

Sihvosella rankka MM-kilpailu Bulgariassa

Bulgarian Sevlievossa ajettiin menneenä viikonloppuna nuorten MM-kilpailut. Miro Sihvonen oli kilpailun ainoa Suomen lisenssillä ajanut 85-luokan kuljettaja.

Sunnuntain kilpailun molemmat erät ajettiin todella kuumissa olosuhteissa. "Lämpömittari kohosi 42 asteeseen ja jopa kevyt tuuli tuntui kuin kuumaa ilmaa olisi puhallettu föönillä" -kommentoi säätä Jaro Sihvonen. "Kuljettajat olivat todella kovilla ja ainakin Miro kärsi kuumuudesta niin, että puristus ajosta oli täysin kateissa" jatkoi Jaro.

Miro sai molemmissa erissä huonot startit, jotenmatkaan lähdettiin viimeisten joukossa. Toisessa erässä rata pölisi niin ettei eteensä nähnyt eikä ohittaminen ollut helppoa. Sijoitukset 23. ja 29. eivät olleet sitä mitä Miro lähti kilpailuista hakemaan, mutta se on myönnettävä että kilpakumppanit menivät tosi kovaa myös näin vaikeissa olosuhteissa.

Kauden aikana ylipitkäksi 85 kuutioiseen pyörään kasvanut Miro mietti kiran jälkeen josko nämä 85-luokan ajot olisivat sittenkin tässä ja joukkuekisat 85 -luokassa olisi parempi jättää väliin. Nyt alkaa harjoittelu 125 -kuutioisella pyörällä ja päätös loppukauden suunnitelmista tehdään tämän viikon aikana.

125 -liigan mestaruus on jokatapauksessa se mitä loppukaudelta tavoitellaan. Seuraava piikkiluokan kilpailu ajetaan kahden viikon kuluttua Orimattilassa.

-Miro Sihvonen Racing