26.8.2012

2012 FIM junior motocross MM-kilpailujen tulokset

2012 FIM junior motocross MM-kilpailut on saatu päätökseen ja voittajat on kruunattu.

MX65-luokan kärkikolmikon muodostivat: Australian Caleb Grothues dominoi kilpailua voittaen molemmat lähdöt. Toiseksi tuli toinen Australialainen Riley Dukes ja kolmanneksi tuli Robert-Crisztian Tompa.

Grothues voitti ensimmäisen erän selkeällä 12s marginaalilla ennen Raivo Dankersia ja toisessa erässä Grothues voitti 7s marginaalilla.

MX85-luokan kärkikolmikon muodostivat Brian Hsu, Austin Forkner ja Davy Pootjes. Miro Sihvonen oli ensimmäisessä erässä sijalla 23. ja toisessa erässä 28. Karl-Robert Reinike oli ensimmäisessä erässä sijalla 14. ja toisessa erässä sijalla 17.

MX125 -luokan kärkikolmikon muodostivat Tim Gajser, Simone Furlotti ja Pauls Jonass.

Kilpailun viralliset tulokset löytyvät Youtstreamin tulsopalvelusta