12.8.2012

Kim Savaste viides Red Bull Pronationals kilpailussa Hollannissa

Ensimmäinen Red Bull Pronationals kilpailu Euroopassa ajettiin Hollannin Millin motocrossradalla 11-12.8. Kim Savaste ajoi isopyöräisten 85 kuutioisten luokassa.
Lauantaina Savaste ajoi aika-ajoissa kolmanneksi. Ensimmäisessä erässä startti ei sujunut hyvin ja takaa-ajoon lähdettiin viimeisten joukossa. Ajo ei lähtenyt kulkemaan hyvin, muutamia kaatumisia ja ruutulipulla sija 15. Toiseen erään lähdettiin uudella innolla ja paremmalla startilla, ajo kulki aivan erilailla ja Savaste ajoi sijalle 4.
Sunnuntaina kisoja jatkettiin helteisessä säässä, aamun harjoituksissa ajo kulki hyvin ja Savaste kellotti toiseksi parhaan ajan. Kolmas ja kisan viimeinen startti onnistui melko hyvin ja hyvän ajon jälkeen ruutulipulla sija 5. Totalissa sija 5. ja Savaste pääsi Red Bull podiumille pokkaamaan viidennen palkinnon.
Red Bull pronationals luokan voitti Max Nagel.

-Savasteen tiedotus