9.8.2012

Elias Lönnroosin kisakuulumiset Hyvinkäältä

Hyvinkäälle on aina mukava tulla kisaamaan. Perjantai näytti ilmojen puolesta hyvältä siihen saakka kunnes rupesi satamaan. Sade tiesi että kissasta tulee haastava, mutta olosuhteet ovat kaikille samat että näillä mennään.

Harjotukset meni ihan mukavasti, ilman suurempia virheitä radan tasaisuuteen tutustuessa.

Lähtö yksi. Puomilla hyvät fiilikset kympin sakkiin lähdössä siitä oli mukava jatkaa erää. Radan kuluessa erän aikana tuntui että ajokin rupesi toimimaan, tuli vähän valleja sekä uria matka eteni hyvin maalissa oltiin kuudentena.

Lähtö kaksi. Taas mentiin lähtö meni toisintona, ihan sama meno jatkui kuin ekassa lähdössä paitsi nyt oli rata jo parempi, mitä oli mukava päästää. Harmi kun erä loppui kesken. Maaliin tultiin seitsemäntenä. Totaalin seiska mistä on mukava jatkaa Kurikan kisaan Syyskuussa.

Elias Lönnroos tiedotus.