7.8.2012

Juho Ranta ja Hyvinkään kisa

Hyvinkään varikolle saavuttiin perjantai päivällä johonkin kolmen aikaa . Olimme Joonas Näpin kanssa samassa leirissä . Kiersimme radan pariin otteeseen rata oli erittäin hyvä ja nopea . vaikka perjantai illalla satoi koko ajan rata ei ollut lauantaiaamuna velliä eikä radalla seisonut vesi .

Kisa-aamuna oli kuljettajakokous heti aamulla ja  sen jalkeeen oli harjoitukset .  Ajo kulki harjoituksissa ihan hyvin kaaduin kerran ja kävin putsaamassa lasit varikolla.

Ensimmäisessä erässä otin huonon lähdön ja kaaduin toiseen mutkaan sen jälkeen nousin varmaan kahdenkymmenen kuljettajan ohi ja kaaduin hienoilla "supermaneilla" pienestä hyppyristä onnekseni pyörä jäi käyntiin ja pääsin nopeasti jatkamaan. ajorytmi oli menny kyllä niin sekaisin että ajosta ei tullut mitään . Ajoin kummiskin sijalle 16 .

Toisessa erässä otin ihan  hyvän lähdön , mutta ajo ei vaan kulkenut ja ajoín erän loppuun ja maalissa 16.

Juho Ranta #51 MXC/B