7.8.2012

CrossiBlogin kuskit Hyvinkäällä

CrossiBlogin tiimi oli jälleen koko komeudessaan edustettuna Hyvinkäällä Sinisaloliigan kilpailussa.

Edellisen illan ja yön vesisateista huolimatta rata oli lauantaina hienossa kunnossa. Sateiden takia aamun harjoituksissa rata oli melko liukas ja pitoa oli huononlaisesti mutta rata meni päivän kuluessa kokoajan vain paremmaksi ja paremmaksi. Aamun harjoitukset menivätkin kaikilla tiimin kuskeilla pikkusen ajorytmiä haeskellessa ja liukkaaseen rataan tutustuessa.

Tiimin kuskeista ensimmäisenä puomille asettui Otto. Ensimmäisessä erässä Otto jäi ensimmäisen kurvin kasaan, joten liikkeelle päästiin viimeisten joukossa. Erän aikana Otto nousi hienosti ja oli maalissa sijalla 11. Toisen erän startti onnistui hienosti ja ajo sujui hyvin ja maalissa Otto oli sijalla 6.

hyvinkäällä ensimmäistä kertaa Sisinaloliigan kisoissa Samuli ja Jami olivat samassa ryhmässä. Ensimmäisessä erässä molempien kuskien lähdöt onnistuivat hienosti. Samuli otto holet ja Jami oli kympin sakissa. Samuli johti erää muutaman kierroksen ajan kunnes pyörään tuli tekninen vika jonka myötä Samulin oli pakko hidastaa vauhtia. Lopulta Samuli oli maalissa viides. Jami ajoi tasaisen varman erän ollen maalissa sijalla 17.

Toisessa erässä Samuli sai jälleen hyvän startin, mutta ei ihan yhtä hyvää kuin ekassa erässä. Tasaisen varman ajon jälkeen maalissa sijoitus oli 4. Jamilla lähtö epäonnistui täysin ja ekassa kurvissa Jami olikin viimeisten joukossa. Erittäin onnistuneen ensimmäisen kierroksen ansiosta tokalle kierrokselle lähdettäessä Jami oli jo sijalla 21 ja lopulta maalissa sijalla 17.

-pete