7.8.2012

Aleksi Kurvinen #45 kisakuulumiset

Kun katsastus oli päättynyt menin vielä kerran kiertämään radan ja menin sen jälkeen nukkumaan.

Aamulla kun heräsin niin söin aamupalan ja sen jälkeen puin ajokamat. Sen jälkeen menin ajaja kokoukseen ja sitten menin autolle. Kun oli meidän harjoitukset niin koitin vetää hyvän kierrosajan ja vedin kahden sekunnin pohjat.

MXC/B:n harjoitusten jälkeen oli 40:minuutin tauko kun eka erä oli alkamassa niin join vähän vettä ja työnsin pyörän karsinaan. Kun pääsimme puomeille aloin keskittyä lähtöön olin ekalla suoralla ensimmäisenä ja pysyin kaksi kierrosta ensimmäisenä sitten Joonas Näppi pääsi ohi ja ajoin toisena maaliin asti.

Kun toinen erä alkoi niin olin toisella suoralla kolmas sitten ohitin pari sijaa ykköseksi ja ei kestänyt kauan kun Joonas Näppi pääsi ohi ja sitten Antti Nyqvist pääsi ohi ja Santeri Keränen pääsi ohi. Sitten pääsin Antin ohi ja olin kolmas toisessa erässä. Oli toinen kokonais tuloksissa.

Aleksi Kurvinen MXC/C #41