6.8.2012

MX125 hyvinkää, jälleen hyvä viikonloppu Miro Sihvoselle

Karkkilan kilpailun jälkeen pelkästään 85 kuutioisella kovia ratoja harjoitellut Miro, lähti kilpailuun varovaisin odotuksin.

Pehmeällä hiekalla ajo isolla pyörällä ei ollut helpon tuntuista, mutta siitä huolimatta aika-ajossa pystyi puristamaan oman ryhmän kolmanneksi. Ensimmäisen erän startti ei onnistunut ja kun ajo ei kulkenut, ei ohittaminenkaan ollut helppoa. Loppujen lopuksi maalissa sijalla viisi oli hyvä tulos, ottaen huomioon että kilpailuun oli osallistunut liuta kovan luokan kuljettajia mm. ammatikseen KTM:n tehdaskuljettajana ajava Eero Remes.

Toisessa erässä startti oli jo parempi ja muutaman ohituksen jälkeen sijoitus maalissa neljäs. Totaalin voitti Remes. Toisena Kaipanen ja kolmantena Larin isoveli Aleksi Jukola. Neljänneksi ajanut Miro kasvatti liigan pistejohtoaan toisena olevaan Metsolaan jo 39 pisteeseen.

Huomenna jatkuu 85 kovan radan treenit ja viikon päästä ollaankin matkalla Englantiin 85 EM-finaaliin.

- Miro Sihvonen Racing