2.8.2012

Kovaa ajoa Karkkilan varikolla

Todella mahtavaa, että varikolla pärisee.

Herra Mio antoi tyylinäytteitä miten homma toimii aivan mahtavat tuuletukset sekä se vauhti mitä hän piti, vanhemmilla meinas tulla kiire. Pikku herra totesi kypärän käytöstä että iskälläkin on aina kypärä päässä, kotona on pieni noppeli kertoili kohta kolmevuotta täyttävä Mio.

Veljekset hienoilla laitteilla varikolla, kuuntelemassa Karkkilan erävoittajan tunnelmia. tunnelmat oli mukavan leppoisat vaikka pikku Herroja tais vähän jännittää poseeraaminen.

Mukava nähdä että varikolla on tälläisiä pikku rossareita, pikkasen näytti siltä että isukeilla on kivaa tiedossa jatkossakin. Vaikka itsellä ajot vähenisikin. Mukava nähdä että lajilla näyttää olevan jatkuvuutta mikä on hieno asia, päätän raporttini tähän.

Teksti:Marko
Kuvat:CBR