Perjantaina 3.8.2012
Ilmoittautuminen ja katsastus klo 18.00–20.00
Lauantai 4.8.2012
Ilmoittautuminen ja katsastus klo 07.00–08.00
• Varikkoalue avataan sunnuntain luokkiin tuleville klo 17.30
Ilmoittautuminen ja katsastus klo 18.00–20.00Aikataulu Lauantai 4.8.2012

8:00 katsastus päättyy katsastus päättyy
8.05 KAIKKI LUOKAT Kuljettajakokous
8:30 MX65 (ryhmä A) Startti + harjoitus 15 min
8:50 MX65 (ryhmä B) Startti + harjoitus 15 min
9:10 MXC/C Startti + harjoitus 15 min
9:35 MXC/B (ryhmä A) Startti + harjoitus 15 min
10:00 MXC/B (ryhmä B) Startti + harjoitus 15 min
TAUKO noin 45 min
11:10 MX65 (ryhmä A) Tutustumiskierros
11:20 MX65 (ryhmä A) 1. Erä 10 min + 2 kierrosta
11:40 MX65 (ryhmä B) Tutustumiskierros
11:50 MX65 (ryhmä B) 1. Erä 10 min + 2 kierrosta
12:10 MXC/C Tutustumiskierros
12:20 MXC/C 1. Erä 10 min + 2 kierrosta
12:40 MXC/B (ryhmä A) Tutustumiskierros
12:50 MXC/B (ryhmä A) 1. Erä 15 min + 2 kierrosta
13:15 MXC/B (ryhmä B) Tutustumiskierros
13:25 MXC/B (ryhmä B) 1. Erä 15 min + 2 kierrosta
TAUKO noin 30 min
14:20 MX65 (ryhmä A) Tutustumiskierros
14:30 MX65 (ryhmä A) 2. Erä 10 min + 2 kierrosta
14:50 MX65 (ryhmä B) Tutustumiskierros
15:00 MX65 (ryhmä B) 2. Erä 10 min + 2 kierrosta
15:20 MXC/C Tutustumiskierros
15:30 MXC/C 2. Erä 10 min + 2 kierrosta
15:50 MXC/B (ryhmä A) Tutustumiskierros
16:00 MXC/B (ryhmä A) 2. Erä 15 min + 2 kierrosta
16:25 MXC/B (ryhmä B) Tutustumiskierros
16:35 MXC/B (ryhmä B) 2. Erä 15 min + 2 kierrosta
Kilpailu päättyy noin 17:00
Share →