31.7.2012

Savaste mukana Hollannin Zwarte Crossissa 20.-22.07.2012

Kim Savaste ajoi Hollannissa Lichtenvoorden radalla Zwarte Crossin MX85 luokassa. Zwarte Cross tapahtuma alkoi jo torstaina, jonotimme autolla sisäänpääsyä alueelle yli kahden tunnin ajan. Tapahtumassa oli mukana monta eri kisaluokkaa, 50 cc,85, MX2 sekä useita ns.hupiluokkia. Hupiluokkiin oli saanut valmistaa oman kulkupelin omalle tiimille. Hupiluokalla oli kisa kenellä oli hienoin tiimi ja kulkuneuvo. Motocross radalle oli rakenettu suuret katsomat ja radan yli oli tehty telttakatsomo. Zwarte Crossin ympärille oli rakennettu myös huikea festivaalialue, isoja bändilavoja, telttoja, huvipuisto maailmanpyörineen, isoja teema musiikki-alueita, freestyle alue, teatterialue, ison suurlavan yli oli rakennettu hurja ramppi, josta mx-kuski hyppäsi yli ansaiten 10 000 euroa ja bändejä alueella oli lukuisia.

Perjantaina MX85 luokka ajoi aika-ajon ja kisaerät olivat lauantaina ja sunnuntaina. Erien lähdössä pamautettiin tykillä. Fiilis motocrossradalla oli huikea, musiikki soi
ja dj:t spiikkaasivat ja kansa huusi. Kuskeille mieletön kokemus ajaa yli sadan tuhannen katsoja edessä. Savaste ajoi yhteistuloksissa sijalle 11. Huikea kokemus,
suosittelemme myös muita suomalaiskuskeja mukaan ensi vuonna ! 50 cc luokassa kaikki osanottajat palkittiin hienoilla pokaaleilla.

Kim Savasteen tiedotus