31.7.2012

Kim Savaste GP-kuskien kisassa Everts and Friends tapahtumassa Belgiassa


Everts and Friends charlity kisa ajettiin 29.7.2012 Belgian Genkin kovapohjaisella motocrossradalla.Gp-kuskit ajoivat MX85 luokan kuskien kanssa yhteiskisan, gp-kuskit ajoivat myös 85 pyörillä. Tulokset eriteltiin gp/85 kuskit.

Aika-ajoissa kisarata oli öisen sateen jälkeen märkä ja upottava. Savaste ajoi aamun aika-ajon pohjat.  Ensimmäisessä erässä gp-kuskeista nopein oli Rui Goncalves, Savasteella oli jarrun kanssa ongelmia ja oli ruutulipulla 6.s

Toisessa erässä kisan johtopaikkaa piti Goncalves ja toisena Van Horebeek. 85 kuskeista ykköspaikan ruurulipulla otti Savaste. Ajo kulki toisessa erässä hyvin ja oli kokemus ajaa gp-kuskien kanssa samaa kisaa, kertoo Kim. Totalissa Savaste oli sijalla 2.

Tapahtumassa oli mukana kaikki isot gp-tallit, gp-kuskit ajoivat myös hauskan fun bike kisan sekä erilaisia kisaeriä. Tapahtuman tuotto meni hyväntekeväisyyteen lastensairaalan hyväksi.

Kim Savasteen tiedotus