24.7.2012

Team Ykkös-mp kuljettajat menestyivät hienosti viikonlopun MX-Liigan osakilpailussa Karkkilassa

Kristian Aatsinki ajoi C/C luokassa tasaisen varmat sijoitukset molemmissa erissä, ollen molemmissa yhdeksäs. Sähäkkänä lähtijänä tiedetty Kristian vieroksui hiukan Karkkilan savimaata, eikä lähdöt menneet aivan nappiin, mutta kuitenkin tasaisen varma ajo ja sijoitukset paransivat hienosti Kristianin tilannetta pistetaulukossa ja teamin nuorin kuljettaja nousi luokkansa pistetilanteessa viidennelle sijalle.

C/B luokassa Emppu Aro parantaa vauhtiaan ja sijoituksiaan kauden edetessä ja Karkkilasta Emppu saalisti uransa parhaat MX-Liiga sijoitukset, ollen ensimmäisessä erässä kahdeksas ja toisessa kymmenes. Kilpailun jälkeen Emppu oli erittäin tyytyväinen päivään: ”Vaikka lähdöt eivät menneet kovin hyvin, onnistuin ensimmäisissä mutkissa nousemaan paremmille sijoille ja sen jälkeen pystyin hyvin taistelemaan kisakavereiden kanssa hyvistä sijoituksista. Etenkin toisessa erässä oli tiukkaa kisaa John Virkin kanssa”.

Seuraavan kerran teamin juniorit kilpailevat Hyvinkään MX-Liiga osakilpailussa 4.8.2012.

Kiitos!

Samuli Aro
Team Ykkös-mp

Team Ykkös-mp Karkkila