24.7.2012

Team CrossiBlogi Karkkilassa

Karkkilassa ajettiin kauden neljäs sinisaloliigan kilpailu 21.7.2012. CrossiBlogin tiimistä kilpailuun ottivat osaa kaikki kuljettajat.  Kilpailuun valmistauduttaessa sääennusteita seurattiin hyvin aktiivisesti. Vielä edellisenä maanantaina ennustettiin koko viikoksi vettä ja kisaa edeltävälle päivälle paljon vettä. Viikon edetessä Sääennusteet onneksi lupailivat kokoajan parempaa säätä ja lopulta kilpailupäivänä sää olikin erittäin hieno.

MXC/C -luokassa Otto Hildén ajoi kaksi tähänastisen kauden parasta Sinisaloliigan sijoitustaan, ollen ensimmäisessä erässä neljäs ja toisessa viides.

Kisan jälkeen Otto kertoi seuraavaa "Aika-ajot meni tosi hyvin olin 3. Antin ja Joonaksen jälkeen ihan hyvällä ajalla. Lähdöt meni mun mielestä huonosti olin suunnilleen sijoilla 6-8 mutta pääsin parista kilpailijasta ekalla kierroksella ohi. Huomasin että Vesterinen ei hypännyt ylämäkiporrasta joten tulin siitä seuraavalla kierroksella siinä ohi. Sitten huomasin että saan Allua kiinni mutta matka oli liian pitkä. Sijotus 4. joka on mun tämän vuoden paras. Tokassa erässä ei lähtö mennyt erikoisen hyvin olin taas joku 8. Tulin Vesterisestä ohi samassa paikassa jonka jälkeen myöhemmin se kaatui ja pääsin ajamaan rauhassa maaliin. Maalissa 5. ja totaalin 5. "

MXC/B A-ryhmässä ajoi Samuli Jokiniemi. Samuli jatkoi samoja varmoja otteita joita häneltä on kauden aikana nähty useammassakin kisassa. Molemmissa erissä Samuli jäi ensimmäisessä kurvissa pikkusen pusiin ja joutuikin tekemään hartiavoimin töitä että pääsi kärkikamppailuun mukaan. Samuli oli ensimmäisessä erässä toinen ja toisessa neljäs.

MXC/B B-ryhmässä Jami Niemelän kilpailu oli hiukan kaksijakoinen. Ensimmäisessä erässä matka päättyi kun pyörän kaasuvaijeri meni rikki ensimmäisen kurvin kasassa. Toisessa erässä lähtö onnistui hienosti ja Jami pääsi liikkeelle seitsemäntenä. Erän aikana sijoitus vaihtui ensin kuudenneksi ja sitten takaisin seitsemänneksi ja maalissa Jami oli seitsemäs. Seitsemäs sija on tähän mennessä Jamin kauden paras sijoitus.

Seuraava sinisaloliigan kilpailu ajetaan kahden viikon kuluttua hyvinkäällä. Ennen hyvinkään kilpailua harjoitellaan reilusti ja käydään ajamassa yksi harjoituskilpailu Imatralla.

-Pete