24.7.2012

Sinisalo-liiga jatkui nopealla Karkkilan radalla

Junnut pääsivät ajamaan todella nopealla radalla. Radan liukkaus sekä sankka pöly toi oman mausteensa kilpailijoille mutta kuitenkin kaikissa luokissa mitä ajettiin olivat kaikki pojat tekemässä hienoa työtä vaativalla radalla. Jonka mahdollisti Karkilan kerhon väki siitä iso kiitos kaikille talkoolaisille yes.

Kuusvitosten ekassa erässä Viron kaksikko Meico Vettik otti molemmissa erissä hienot voitot kakkoseksi ajoi Kairo Katkosilt jonka teki myös tokassa erässä. Tasaisen varmalla ajolla Kimi Koskinen otti kolmostilat itselleen.

Toinen kuusvitosten ryhmä paineli myös hienosti. Emil Weckman lennätti Ktm sellaiseen lentoon että otti ja voitti molemmat ajamansa erät. Kakkostilat otti itselleen molemmissa lähdöissä Joni Mäkelä vaikka välillä hurruutteli ojissa, mistä matka kuitenkin jatkui erän loppuun. Kolmostilat täräytti itselleen Kasper Kangasniemi.

Kassari ryhmä c/c ajoi yhdessä ryhmässä. ekassa lähdössä Joonas Näppi kaasutteli itselleen voiton. Toisessa erässä oli vähän ohjelmaa mutta voitto sieltä napsahti tilille. Antti Nygvist päästeli hienosti toiseksi. Kolmanneksi hurautti Aleksi Kurvinen parantaen ajoaan toiseen erään ollen toinen, josta sai taistella tosissaan Santeri Keräsen kanssa eränloppuun saakka Santerin viedessä kolmannen paikan.

Kassareiden c/b aryhmä päästeli myös vauhdikkaasti. Ekassa erässä Jesse Korhonen täräytti tiskiin hienon voiton siistillä ajolla.Toisessa erässä oltiin kivasti kolmantena mutta Jesse saikin mahtavan palkinnon, eli totalin voiton. Samuli Jokiniemen ajoi mallikaasti ensimmäisen erän toiseksi. Kolmannen paikan otti itselleen hyvällä sekä tasasella vedolla Tino Nuuttinen.

A-ryhmän toisessa lähdössä valta vaihtui, Matias Murto päästeli siististi erä voittoon kotarillaan hienoa työtä. Karkkilan oma poika Toni Saarinen ajoi hienosti toiseksi ja kolmanneksi tuli Jesse Korhonen.

Bryhmässä ajettiin paivän nopeimpia kierros vetoja, niistä vastasi Leevi Takatalo ekassa erässä ukko meni menojaan ottaen voiton. Patrik Aho vetäisi itselleen kakkostilan vaikka pöly laseissa hieman haittasi. Lennokkaasti ajeli myös Peetu Aalto ottaen kolmannen paikan.

Toisessa erässä Honda miehet pisti homman kilvan ajoksi. Leevi Takatalo pamautteli sen minkä kerkesi .Toni Käyhty pisti hantiin minkä kerkesi. Leevi nappasi voiton Toni jysäytteli hionosti toiseksi. Kolmannen paikan otti nimiinsä tasaisella ajolla Peetu Aalto Kuhmosta.

Teksti:MJ