24.7.2012

Hieno päivä Miro Sihvoselta!

Hieno päivä Miro Sihvoselta! Ensimmäiseen 125 kuutioisella ajettavaan saviradan kilpailuun oli pakko lähteä nöyrällä mielellä. Ennen kisaa ”kovan radan” ajoa isolla pyörällä ehti tulla vain reilu kaksi tuntia.

Ensimmäisen erän startti epäonnistui ja ohittaminen oli vaikeaa ja Miro päätti ajaa ilman riskejä seitsemänneksi.

Toiseen erään oli jo karsinassa eri meininki ja ensimmäisen erän huono startti paikattiin nyt hole shotilla. Takaa oli kuitenkin pakko päästää ohi, kotiradallaan ajanut konkari, Petteri Gustafsson ja MX2 luokan SM-sarjassa kolmannella sijalla oleva Aki Manninen. Maalissa siis sijalla kolme oli tyytyväinen mies (ja isä).

Miro voitti molemmissa erissä liigan pisteissä toisena olevan Metsolan ja pistejohto 125 luokassa kasvoi jo 30 pisteeseen.

- Miro Sihvonen Racing