23.7.2012

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita Karkkilassa

Aamun harjoitukset meni ihan kivasti. Rata tuntui kapealta, mikä vaikeutti ohittamista. Edessä ajava pyörä heitti ikävästi kovia savikökkäreitä sormille ja rinnalle.

Ekassa erässä tunsin saavani hyvän lähdön. Kaikki meni hyvin ensimmäiseen kurviin asti. Sen jälkeen ukkoja lenteli! En tiedä kuka, mutta joku istui hetkellisesti minun etulokarilla. Ja minä kaaduin. Takana tuleva ajoi pyörääni päin, minkä jälkeen olimme kaikki samassa kasassa. Kasoja näytti olevan muuallakin. Kun pääsin ylös, linkutin pyöräni luo. Reisi tuntui tosi kipeältä. Ajoin suoraan ratavarikolle kun sarvet oli ihan solmussa. Iskä käski minua ajamaan autolle, mutta tahtoa oli sen verran että halusin kokeilla pystynkö ajamaan erän loppuun. Jalkaa varoen ja ilman etujarrua ajoin erän loppuun.

Kylmäpussin ja särkylääkkeen voimalla pääsin toiseen erään joka onnistuikin ilman kolhuja.

Tatu Junnola #215 MX C/B