19.7.2012

BLACKSEVEN YAMAHA SH RACING etsii MXC/A kuljettajia kaudelle 2013!

Syksyllä 2011 perustetun BLACKSEVEN YAMAHA SH RACING motocrosstallin tarkoituksena on tukea nuoria Suomalaisia motocrosslahjakkuuksia, joilla on kova oma halu menestyä ja kehittyä urheilijoina. Tallin taustalta löytyy mielenkiintoisampana nimenä jalkapalloammattilainen Sami Hyypiä, joka tunnetaan halustaan auttaa nuoria urheilulahjakkuuksia urheilulajiin katsomatta.

Mitä BLACKSEVEN YAMAHA SH RACING motocrosstalli tarjoaa kuljettajalle:

Tarjoamme kuljettajille taloudellisesti ja valmennuksellisesti mielenkiintoisen paketin. Tallin käyttämät tuotteet ovat aina huippulaatuisia ja takaavat luotettavuutta sekä turvallisuutta kuljettajalle. Talllin valmennusosaaminen on Suomalaisen motocrossin huippuluokkaa Tomi Konttisen johdolla. Ajovalmennuksessa mukana on myös Antti Pyrhönen, jonka rautainen ammattitaito ja kokemus motocrossammattilaisuudesta on tallin kuljettajien käytettävissä. Sami Hyypiän mukanaan tuoma taloudellinen panos ja ennen kaikkea rahalla mittaamattoman arvokas kokemus huippu-urheilusta, kruunaavat tallin tarjoaman kokonaisvaltaisen tukipaketin.

Mitä BLACKSEVEN YAMAHA SH RACING motocrosstalli haluaa ja vaatii kuljettajalta:
Haluamme Sinun olevan ennen kaikkea motocrossia rakastava ja valmis tekemään ahkerasti sekä tunnollisesti töitä menestyksen eteen. Ja tämä tarkoittaa myös motocrossin ulkopuolista elämää. Koulun täytyy sujua motocrossin ohella moitteettomasti. Tallin kuljettajien on oltava reiluja ja rehtejä kilpakumppaneita kohtaan. Käytöstavat varikolla kilpailuissa ja treeneissä on oltava esimerkilliset, sillä Sinä olet tallin yhteistyökumppaneille tärkeä markkinointiväline. Haluamme tarjota tallin tukijoille urheilullista menestystä ja saavuttaaksemme sen, sinulla on oltava valtavasti VOITONTAHTOA.

Testitilaisuus 25.7.2012 klo 16.00-19.00

BLACKSEVEN YAMAHA SH RACING motocrosstalli järjestää testitilaisuuden kaikille halukkaille, jotka ajavat MXC/C, MXC/B ja MXC/A luokissa. Kaudelle 2013 talli ajattaa kuljettajia alustavan suunnitelman mukaan MXC/A luokassa. Testitilaisuudessa ajetaan omilla pyörillä. Ilmoittautuneet jaetaan ryhmiin, jotta jokaista kuljettajaa pystytään seuraamaan intensiivisesti. Kuljettajille tehdään lyhyt suullinen haastattelu. Testitilaisuudessa ovat paikalla Tomi Konttinen, Antti Pyrhönen, Ludde Söderberg sekä tallin nykyiset kuljettajat ja henkilökunta. Testipaikka on yksityinen motocrossrata, jonka sijainti on noin 40km Helsingistä pohjoiseen. Tarkemmat ajo-ohjeet tilaisuuteen ilmoittautuneille.

Mikäli et pääse testitilaisuuteen, mutta olet silti kiinnostunut tallipaikasta, niin ilmoita itsesi silti mukaan seurattavien joukkoon.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: Jani Mahlamäki jani@blackseven.fi 040-1546731

Blackseven Yamaha SH Racing tiedote 18.7.2012