15.7.2012

Tatu Junnolan kisakuulumiset Miehikkälästä

Miehikkälän radalle oli kiva tulla kun ajomatka kotoonta ei ollut pitkä. Pidin radasta ja sen varikosta. Kaikki paikat olivat siistejä.

Harjoitusajoissa otettiin paljon startteja joka oli toisaalta hyvä, koska en ollut ottanut aikaisemmin betonilta lähtöä. Ajoaika yllätti lyhykäisyydellään. En ehtinyt ajaa kuin kolme kierrosta.

Eka erä meni hyvin sekä huonosti. Sain hyvän startin. Olin kurvissa kuudes. Heti toisella kierroksella pehmeässä vallissa pyörä hyytyi eikä meinannut lähteä millään käyntiin. Nopeimmat ehtivät jo tulla kierroksella ohi kunnes sain pyörän käyntiin. Tuli pikku raivo päälle ja ajoin niin äärirajoilla kuin pystyin, mikä ei tietenkään ollut hyvä. Nousin kuitenkin viimeisestä sijasta sijalle 29.

Tokaan erään lähdin hyvillä mielillä. Lähtö onnistui. Ajo luisti heti alusta alkaen. Kiitos Eliaskselle #515 kovasta skabasta. Ajoimme tosi kovaa kisaa alusta alkaen kuutos paikasta. En pystynyt helppaamaan hetkeksikään tai Elias olisi puikannut heti ohi. Sain pidettyä kuutos sijan alusta alkaen ja sen ansiosta olin totaalin 11.

Kotona iskälle on taas hommia, että pyörä pelaisi ensi viikonloppuna Karkkilassa.

Tatu #215 MX C/B