14.7.2012

Miehikkälästä makupaloja ennen junnukisoja

Crossiblogi kävi kiertämässä radan ja tykästyi kovasti: radan profiili oli todella yes! Kaikki vallit sekä pattisuorat maustettuna hienoilla korkeuseroilla näyttvät hyvältä, ainoastaan pintamateriaali hieman mietitytti. Mutta varmastikin tämä on crossirata missä ajetaan vielä monta tosi korkealaatuista sekä tasokasta kilpailua. Hienoa työtä on talkooväki tehnyt ja mahdollistaa että nuoret sekä vanhemmat kuljettajat voivat nauttia kaikesta tästä mitä ahkerat talkoolaiset tarjoavat.Puitteet esim. leirien järjestämiseen tulevat olemaan jatkossa varmastikin todella hyvät , koska alue sopii siihen rakennuksineen, grillipaikkoineen ja pesupaikkoineen. Hienoa työtä on Miehikkälän kerhon väki tehnyt!


KTM65 kuljettaja Valtteri Laakso Akaasta kertoili perjantai iltana harrastaneensa rossia kolme vuotta todella innolla. Viidennet kisat ovat lauantaina vuorossa; hieman jännittää , mutta rata näyttää kivalta ja on mukava päästä ajamaan huomenna ilman paineita kertoi Valtteri.

Teksti ja kuvat: CBR