14.7.2012

Junnut korkkasivat Miehikkälän radan

Ensimmäiset junnut pääsivät avaamaan Miehikkälän radan. Paikalle oli saapunut mx 65 kuskeja ja puomillinen 85 MXC/B poikia jotka olivat innoissaan, uudesta radasta jota pääsivät testaamaan päivän aikana kahden lähdön verran.

Mx 65 pojat saivat kunnian avata kisalähdöt. Ekassa erässä lähdöstä maaliin, varmalla ajolla revitti Joni Mäkelä Vantaalta hän otti myös toisen erän nimiinsä. Herra Pyry Juupaluoma otti kakkostilat haltuunsa, hienosti ajoi myös herra Mauno Nieminen ottaen kolmospaikat molemmissa erissä.

Mx 85c/b ekassa erässä Patrik Aho sai mukavan tuntuisen johdon, kisan loppu puolella äijä hurautteli ojaan joten Toni Käyhty pääsi lähelle mutta Aho pystyi ajamaan silti erä voittoon . Käyhdyn tullessa toiseksi, kolmanneksi erässä ajoi Samuli Jokiniemi.

Toisessa erässä Toni Käyhty meni menojaan ottaen voiton. Patrik Ahon tullessa toiseksi hyvän kamppailun jälkeen Peetu Juupaluoman kanssa joka ajoi kolmanneksi.

Teksti ja kuvat:CBR