8.7.2012

Kolmoisvoitto Yamahakuskeille raahessa

Raahen vaativalla radalla sai myös 85 C/A kuskit kokeilla onko kunnot kohillaan ja olihan ne.

Molemissa erissä Antti Ahtila piti reippainta vauhtia varmalla ajolla.Kakkoseksi kaasutteli Jalasjärven Joel Latvala. Kolmaneksi kiireisin oli molemissa erässä Sami Naukkarinen.Kakkostila toisessa erässä vaihtoi omistajaa sen otti nimiinsä hienosti Juho Kaitanen.

Kaksi ryhmää c/b kuskeja oli myös kisaamassa haastavalla radalla.

A ryhmän Kasper Kulmala piti tasaisinta vauhtia molemissa erissä, ottaen hienot voitot.Samuli Jokiniemi hurautti toiseksi.Hyvään vauhtiin päässyt Jesse Korhonen oli kolmas,toiseen erään vauhti parani herran olen toinen, kolmanneksi kaasutteli Niklas Laankoski.

B ryhmässä hienoa taistelua voitosta. Peetu Aallon sekä Miska Kumajan välillä Peetu otti voiton ekassa Miska toisessa erässä. Kolmanneksi kiireisin ekassa erässä oli hienosti Kevin Ragnell. Toisen erän kolmospaikan otti itselleen hyvällä ajolla Peetu Juupaluoma.

Kuvat ja testi: Marko Jokiniemi