8.7.2012

Aatu Linnakallio ja Tornion kuulumiset

Torniossa oli sateinen ja kylmä kilpailu. Harjoitukset menivät omasta mielestäni hyvin. Minä en tehnyt paljoa virheitä mutta kiristämisen varaa vielä oli. olin harjoituksissa seitsemäs.

Ensimmäiseen erään lähdin odottavaisin mielin. Irtosin puomilta ensimmäisten joukossa ja tulin ensimmäiseen mutkaan samoilla asetelmilla, mutta tein pienen ajovirheen ja kaatusin. Pääsin matkaan toiseksi viimeisenä ja paljon muiden jäljessä. Hyvän ajon jälkeen olin maalissa kahdeksas.

Toisesta erästä odotin paljon. Toisen erän lähtö meni kohtalaisesti mutta erän kuluessa tein pari ajo virhettä.viimeisellä kierroksella ohitin monta kanssakilpailijaa mutta en kerennyt vetää lasieni roll of filmiä ja kaatusin koska en nähnyt mitään ja en saanut itse pyörääni pystyyn koska se valui ojaan. Olin maalissa 16. Minun total sijoitukseni oli 11.

Aatu Linnakallio MXC/B #210