11.6.2012

Miro Sihvonen EMX85 kilpailussa Bielsteinissä

Saksassa Bielsteinin radalla ajettiin EMX85 -luokan kauden neljäs osakilpailu ja toinen kovan radan kilpailu. Miro Sihvosen kilpailu alkoi hivenen haastavissa merkeissä kun kilpapyörässä ilmeni vikaa. Lauantaina aamun aika-ajoissa Miro kokeili sekä kilpapyrää, että vakiorunkoista harjoituspyörää.Testien perusteella harjoituspyörä osoittaitui 2s nopeammaksi, joten kilpailuun Miro lähti harjoituspyörällä.

Viimeisen viikon aikana suoritetut starttiharjoitukset alkavat tuottaa tulosta ja ensimmäisen erän startti olikin jo kohtuullinen. Rata oli kapea ja ohituspaikkoja ei paljoa ollut. Erän jälkeen Miro kertoikin että muutaman ohituksen joutui tekemään väkisin pikku kontaktilla. Ensimmäisessä erässä sijoituksena oli 7.

Toisessa erässä oli tarjolla ensimmäistä erää parempi sijoitus, mutta ajovirheestä johtunut kaatuminen radan asfalttiosuudella pudotti sijoitusta. Radalla ajettiin asfaltoidun tien yli. Toisesta erästä tuli ensimmäisen tapaan seitsemäs sija ja erän jälkipuoliskon toiseksi nopein kierrosaika joten yritystä oli hyvä.

Totaalissa sijoituksena oli viides.

Kilpailu antoi Mirolle paljon itseluottamusta tulevia kovanradan kisoja ajatellen.

Ensiviikonloppuna ajetaan lohkon viimeinen EMX85 kilpailu Saksassa Schwedtin radalla.

Miro Sihvonen Racing