2.6.2012

Robin Ulvinen ja loukkaantumisten kierre

 


Robinilla on tällä kaudella ollut aika paljon epäonnea eikä hän ole tervettä päivää nähnyt Vantaan C/B kisan jälkeen.
 
Vappuna treeneissä rajun "ilmalennon" seurauksena nivus revähti. Jämsän C/A kisoihin lähdettiin toipilaana ja buranan voimalla.
 
Harjoituksissa ajo sujui varsin hyvin ja sijoitus oli kuudes. Aika-ajossa tuli muutama kaatuminen, joten kunnon kierrosaikaa Robin ei onnistunut saamaan. Ekassa erässä ajo sujui  hyvin ja maalissa sijoitus oli kuudes. Toisessa erässä lähto ei onnistunut kunnolla ja vielä kun ekalla kierroksella tuli pari kaatumista joiden seurauksena ajolasit ja silmät olivat "täynnä" hiekkaa niin kilpailu ei alkanut ihan toivotulla tavalla. Robin ajoi kuitenkin sisulla erän loppuun ja maalissa sijoituksena oli seitsemästoista sija.
 
Viikko ennen Hyvinkään Supercrossia treeneissä hyppyrin lähdössä syvässä spoorissa polvi vääntyi. Jälleen ajotaukoa.
 
Seuraavana viikonloppuna lähdimme hyvinkäälle katsomaan lauantaina Supercrossia. Sunnuntaina polvi oli vielä arka, mutta päätimme silti kokeilla kestäisikö polvi kisaamisen.  Harjoituksiin/Aika-ajoihin lähdettiin buranan avulla. Polvi oli edelleen hivenen kipeä, joten ajo ei ollut ihan tasapainoista kun painoa piti pitää enemmän terveellä jalalla. Alkuerässä ajo sujui pikkusen paremmin kuin harjoituksissa, sijoituksena 10, mikä ei aivan riittänyt finaalipaikkaan. Finaalipaikka varmistui last change -erän toisen sijan myötä. 
 
Finaalissa lähtö itsessään onnistui ihan hyvin, mutta kipeän polven takia ensimmäiseen kurviin piti mennä varovaisesti jonka seurauksena ensimmäisen kurvin jälkeen oltiin jonon viimeisenä. Ekan kierroksen viimeisessä mutkassa tuli vielä harmittavasti katuminen. Lopulta maalissa oltiin sijalla 19.
 
Koska polven toipuminen on ollut hyvin hidasta päätimme mennä lääkäriin tutkituttamaan polven. Magneettikuvauksissa selvisikin, että polvessa sisänivelsiteessä on repeämä. Repeämä korjautuu itsekseen levolla, joten nyt pidetään hiukan ajotaukoa ja parannellaan paikat kuntoon.
 
Robin Ulvisen tiedotus