30.5.2012

Teemu Kinnarin kuulumiset hyvinkäältä

Hyvinkäällä ajettiin kauden ensimmäinen C/A -luokan Supercrossin kilpailu 27.5.2012. 

Päivän aika-ajot ja alkuerät sujui tasavarmasti. Kuudes sija alkuerissä tarkoitti puomipaikkaa 12 ja jouduinkin lähtemään syvästä urasta josta hyvän startin saaminen oli hiukan hankalaa. Startista avausmutkaan keskivaiheille jossa parantelin sijoitusta muutamallla pykälällä ja ahdistelemaan Ahtilaa. Ahtila "väisti" röykkysuoraa edeltävässä mutkassa ulkokurvin puolelle ja pääsinkin helposti kuittaamaan ohi. Loppua kohden huomasin saavutttavani edellä ajavaa Polsaa ja lähdin vielä yrittämään haastaa Nikkeä viimeisellä kiierroksella. Vielä kun Lahtinen ja Merinen kilkkas yhteen ja kaatuivat pääsin heistä ohi . Viimeiselle kierrokselle lähdettäessä  radan viimeisessä mutkassa pehmeäksi mennyt hiekkavalli petti etupyörän alta ja luiskahdin nurin. Sain pyörän pystyyn jolloin takaa tullut kanssakilpailija törmäsi jalkaani ja siitä ei enää pystyyn noustu vaan saldoksi jäi jo toinen keskeytys. Onneksi luut säilyi ehjänä joten Turkuun lähdetään entistä kovemmalla taistelumielellä.
 
Terveisin Teemu Kinnari