24.5.2012

Matias Murto ja Porin kuulumiset

 

Sinisaloliigan toinen osakilpailu ajettiin lauantaina 19.5.2012 Porin pehmeällä hiekkaradalla. Matiakselle Porin rata oli ennestään tuntematon ja perjantaina kävellen rataan tutustuen tuli selväksi että kilpailusta tulee mielenkiintoinen.

Ensimmäisessä erässä Matias lunasti itselleen toisen Ktm Holeshot palkinnon ottamalla lähdön nimiinsä. Hyvällä tasaisella ajolla Matias hallitsi kilpailua aina kahteen viimeiseen kierrokseen asti, jonka aikana käytiin kovaa taistelua johtopaikasta. Johtopaikka vaihtui toiseen sijaan maalia edeltävässä mutkassa takarenkaan luisuessa alta.

Toisessa erässä rata oli kulunut paikoitellen tosi rajuun kuntoon. Matias varmisteli itselleen toisessa erässä neljännen sijan, ollen näin oman ryhmän kokonaiskilpailun kolmas.

Seuraava Sinisaloliigan kilpailu ajetaan Torniossa kesäkuun lopulla, joten nyt jää aikaa myös harjoitteluun.

Ktm holeshot award
 http://www_cb.ktm.com/fi/news-events/uutiset/kaikki/tiedot/news/detail/News/holeshot-award-kuvat-pori-1952012.html

Matiaksen kotisivut
www_cb.matiasmurto.com

Vauhdikkain terveisin!
Tiedoitus Matias Murto