22.5.2012

Sinisaloliigan kilpailu Porissa

Aurinkoinen ilma siivitti, kauden toisen Sinisalo-liiga kisan Porissa käyntiin.

Kisa päivä oli monelle todella jännittävä, rata oli todella haastava mutta ajettava. Vaikka monella oli radalla hieman ohjelmaa, suuremmilta kolareilta vältyttiin.

Taas oli kymmenen kovaa junnulähtöä tiedossa. 65mx:n ekassa erässä Kasper Kangasniemi ajoi voittoon. Pyry Juupaluoma hurautti kakkoseksi Miika Lampi kurvasi kolmanneksi. Toisessa erässä Kasper otti toistamiseen voiton. Kakkonen oli Martti Kirjavainen. Kolmannen paikan ajoi itselleen Miika Lammi.

65:n b ryhmässä. Emil Weckman ajoi loistavasti molempien erien voiton. Matias Vestirisen ajoi erät ristiin Niklas Lammin kanssa eli pojat sai olla kakkosii sekä kolmosii.

85cc:ssä Joonas Näppi, yksi päivän nopeimmista kassari kuskeista otti ekassa erässä hienon voiton. Aleksi Kurvinen oli tasaisella vedolla kakkonen. Antti Nygvist lennätti itsensä kolmanneksi. Toinen erä sai uuden voittajan. Santeri Keräsen tuli ja täräytti voiton .Joonas Näppi ajoi kakkoseksi vaikka olikin tekniikka murheita. Aleksi Kurvinen kaasutteli KTM:llään reipaasti kolmaneksi.

85c/b:n ekassa erässä nähtiin taistelua parhaimillaan, kahden kuljetajan välillä, mitä oli ilo katsella.Patrik Ahon sekä Peetu Aallon kesken.Erävoiton otti itselleen Patrik. Peetu oli hienosti toinen. Niklas Laankoski kaasutteli kolmaneksi. Toisessa erässä pojat vaihtoivat paikkoja.Miska Kumajan ajaessa näyttävällä ajollaan itsensä kolmaneksi.

85c/b:n toinen ryhmä piti myös reipasta vauhtia. Miika Puisto otti molemissa erissä näyttävät voitot. Matias Murron ollessa ekassa kakkonen. Kolmaneksi hurautti Ere Kettunen.Ekan erän kolmonen paransi vautia toiseen erään ollen toinen. Hyvinkään Mikko Haapasen ollessa kolmas.

Kausi jatkuu liigan osalta Torniossa, sitä odotellessa. Crossiblogi toivottaa hyvää kesän odotusta kaikille kuskeille sekä huoltojoukoille.

Teksti: MJ
Kuvat: GrossiBlogi