10.5.2012

Ice One Racing Junior Teamin kuskien mietteet kauden avauskilpailun alla

Ice One Racing Junior Teamin kuopukset, C/A -kuljettajat Joni Numminen ja Roni Kytönen, avaavat motocross-kilpailukautensa tulevana viikonloppuna Jämsässä.

Joni Numminen #100 puhkuu intoa kisakauteen: "Hienoa päästä aloittamaan kausi, pyrin ajamaan ehjät erät ilman ongelmia. Taso tulee C/A-luokassa olemaan kaudella kova, mutta katsotaan sitten viikonloppuna kuinka homma lähtee käyntiin!"

Myös Roni Kytönen #91 avaa motocross-kilpailukautensa kotiradallaan Jämsässä. "Muutamia treenejä ollaan ehditty Jämsässä ajamaan ja kaikki vaikuttaa hyvältä, viisasta ja vahvaa ajoa lähden kotikilpailusta hakemaan. Viikonloppuna se sitten nähdään mihin avauskilpailussa ylletään."

Ice One Racing Junior Team tiedotus
Kuva: Ice One Racing Junior Team