9.5.2012

Matias Murto: Sinisaloliiga 2012 starttasi Karhulasta

 

Motocrosskauden 2012 ensimmäinen Sinisaloliigan osakilpailu ajettiin Kotkassa Karhulan motocrossradalla. Kuljettajia C/B luokassa oli noin kahdeksankymmentä, joten kisa ajettiin kahdessa ryhmässä. Matias ajoi C/B luokan toisessa ryhmässä, jossa käytiin kovaa taistelua jokaisesta sijasta. Ensimmäisen erän lähtö ei onnistunut täydellisesti  ja Matias jäin pussiin lähtösuoran päässä olevaan mutkaan. Hyvällä tasaisella ajolla Matias oli erän kolmas. Toisen erän lähtö ulkoreunasta rohkeasti ja voitontahtoisesti mutkaan asti ajaen toi Matiakselle kauden ensimmäisen KTM Holeshot palkinnon. Hyvän lähdön turvin Matias ajoi toisen erän voittoon. Kokonaistuloksissa sijoitukset 3. ja 1. toivat Sinisaloliigassa kokonaiskilpailun voiton.

Seuraava Sinisaloliigan kilpailu ajetaan Porissa 19.5.2012.