3.5.2012

KTM Holeshot award 2012

Ktm Nordic Oy on kehittänyt  kaudelle 2012 Holeshot award-ohjelman, jolla muistetaan ja palkitaan myös juniorikuljettajia.

Palkitseminen pelkistä starteista siksi, että kenellä tahansa kuljettajalla on kaikki mahdollisuudet voittaa kyseinen palkinto. Ohjelman päätarkoitus on huomioida juniorikuskeja ja palkita heitä hyvistä suorituksista ja tätä kautta tsempata kuskeja urallaan eteenpäin.

KTM-holeshot linja tehdään KTM Dordic Oy:n toimesta MX-liiga-kilpailuiden lähtömutkiin. Lähtömutkissa on ”KTM Holeshot-linja”, joka on rajattu oranssilla spraymaalilla sekä KTM Beach Flageillä. Kyseiseltä linjalta KTM Nordic Oy:n valokuvaaja ottaa valokuvat jokaisesta startista, kuvat julkaistaan samana tai viimeistään seuraavana päivänäwww_cb.ktm.com :ssa.

MX-liigan kilpailuissa palkitaan holeshotin ottaneet kuljettajat kilpailujen palkintojenjaon yhteydessä merkistä riippumatta, seuraavista luokista:

  • MX65
  • MXC/C
  • MXC/B

Palkintona toimii 50 euron arvoinen varaosalahjakortti, jonka kuljettaja voi käyttää haluamallaan valtuutetulla KTM-jälleenmyyjällä.

MX-lajiryhmä