15.4.2012

Junnut Baltic Cupissa Kegumsissa

Latvian Kegumsissa ajettiin 14.04.2011 Baltic Cupin ensimmäinen kilpailu. Baltic cup on perinteisesti monen suomalaisen motocross kuljettajan kauden avauskilpailu, näin myös tänävuonna. Kilpailussa oli erittäin hieno edustus Suomalaisia kuljettajia.
 
Kisaa edeltävänä päivänä ja yönä satoi pikkusen vettä, mutta rata oli silti erittäin hyvässä kunnossa. Muutenkin varikko ja rata-alue oli todella hienosti hoidettu.
 
MB65 luokassa oli viisi Suomalaista kuljettajaa, Emil Weckman, Matias Westerinen, Oskar Leppänen, Viktor Juselius ja Niklas Raappana. Suomalaisista kovinta vauhtia piti Emil Weckman ollen totaalin kolmonen. 
 
MX65 -luokan totalin tulokset mylapsista
 
MX85 luokka ajoi kotimaassa totutun kahden erän sijaan kolme erää, joista ensimmäinen oli 18min + 2 kierrosta ja jälkimmäiset kaksi 8min + 1 kierros.
 
Suomesta luokkaan osallistui 11 kuljettajaa. Suomalaisista kovinta vauhtia kilpailuissa piti edellisenä viikonloppuna hienosti EM kilpailuissa ajanut Miro Sihvonen ollen totalin kolmas. Toiseksi paras suomalainen oli Teemu Lahtinen seitsemännellä sijalla.
 
MX85 -luokan totalin tulokset mylapsista
 
Baltic Cupin seuraava kilpailu ajetaan 21.04.2012 Virossa Viljandin radalla.
 
CrossiBlogi