1.4.2012

Matias Murto kohti kautta 2012

12-vuotiaan motocrossarin talvikausi on sujunut vahvasti kuntoharjoittelun merkeissä. Pääpaino on ollut uinnissa ja tuntumaa ajamiseen on pidetty yllä ajoharjoituksilla Eestin ja Imatran sisämotocrossihalleissa. Matiaksen valmentaja Janne Valtavaara on auttanut ajotekniikan kehittämisessä ja tulevaan kilpailukauteen valmistautumisessa. Loppu talven ajoharjoittelu keskeytyi hetkeksi, kun Matias loukkasi oikean jalkansa Imatran hallissa.

Kevään ajokausi ulkoradoilla alkaa huhtikuun alusta viikon kestävällä Ktm Nordicin järjestämällä ajoleirillä Latviassa. Leirin jälkeen Matias osallistuu Baltic Cupin ensimmäiseen osakilpailuun Latvian Kegumsin radalla.Tästä on tarkoitus siirtyä Eestin puolelle vielä viikoksi kiertämään eri ratoja ja osallistumaan Baltic Cup:n toiseen osakilpailuun Holstre Nummen radalla Viljandissa.
Kotiinpaluun jälkeen heti seuraavana viikonloppuna on Matiaksen ensimmäiset C/B-luokan kilpailut Vantaalla Matiaksen kotiseuran Vantaan moottorikerhon järjestämänä.

Näillä suunnitelmilla kevät sujuu nopeasti ja lisää tulevan kesäkauden suunnitelmista voit lukea Matiaksen uusilta kotisivuilta, www_cb.matiasmurto.com

Vauhdikkain terveisin,
Tiedoitus Matias Murto